Farkas Dénes When I close my eyes című egyéni kiállítása november 22-én nyílt az észtországi Tartu Művészetek Házában. A kiállítás december 16-ig volt megtekinthető.

További információ

Somody Péternek november 7-től volt látható az Efölött-azalatt című egyéni kiállítása a budapesti Fészek Galériában.

További információ

A Molnár Ani Galéria is részt vett a torinói Artissima művészeti vásáron november 2-4 között. Kiállított művészek: Carlos Aires, Ember Sári, Somody Péter és Haász István.

További információ

Benczúr Emese egyéni kiállítása, amelynek címe Let It Be, 2018. augusztus 17-én nyílt a Modemben, és október 28-ig volt megtekinthető.

További információ

Igor Andjelic szlovén művész munkáival együtt Farkas Dénes és Mátyási Péter munkái is láthatóak voltak a szeptember 11-én, este hét órakor megnyílt csoportos kiállításon a ljubljánai Balassi Intézetben. Az Épített Archívum című kiállítás kurátora Molnár Ani volt.

További információ

Ember Sári munkái is szerepeltek a new yorki Pablo’s Birthday csoportos kiállításán, melynek címe Nothing in Isolation. A kiállítás szeptember 5-én nyílt és október 14-ig volt látható.

További információ

Marge Monko is részt vett a Riga Kortársművészeti Biennálén. A kiállítása 2018. június 2-án nyílt.

További információ

A Molnár Ani Galéria 2018-ban is részt vett a bécsi viennacontemporary művészeti vásáron. A vásár 2018. szeptember 27-30 került megrendezésre.

További információ

Ember Sári egyéni kiállítása, melynek címe Since our stories all sound alike, május 22-én nyílt a milánói Campari Múzeumban. A kiállítás kurátora Ilaria Bonacossa, az Artissima igazgatója volt.

További információ

Mátyási Péter egyéni kiállítása, melynek címe Herbárium június 27-én este hat órakor nyílt meg a B32 Galéria és Kultúrtérben.

További információ

A californiai The Wende Múzeum kiállításán Forgács Péter munkája is látható volt. A kiállítás a magyar vizuális kultúra 1956-89 közötti időszakát bemutatta be.

További információ

Marge Monko is szerepelt a Riga Photomonth csoportos főkiállításán, aminek címe New Chick. A megnyitó 2018. május 9-én este hat órakor kezdődött a Riga Congress Centerben.

További információ

Ernszt András egyéni kiállítása 2018. május 11-én este hét órakor nyílt a pécsi Nick Galleryben.

További információ

A Molnár Ani Galéria 2018-ban is részt vett a  Budapest Art Week-en Marge Monko Women of the World Raise Your Right Hand című egyéni kiállításával. Az esemény április 17 és 22 között volt.

További információ

Ember Sári munkái is megtekinthetőek voltak a 2018 március 23-án nyíló csoportos kiállításon a Trafó Galériában. A dolgok akarata című kiállítás kurátora Szalai Borbála.

További információ

A Molnár Ani Galéria a 2018-ban is részt vett a Budapest Fotó Fesztiválon, ahol Farkas Dénes Látható sötétség és Marge Monko Women of the World Raise Your Right Hand című kiállítását láthatták a látogatók.

További információ

Somody Péter Szem szerint című egyéni kiállítása a Paksi Képtárban, 2018 február 16-tól áprili 22-ig volt látható.

További információ

Marge Monko elnyerte az Estonian Contemporary Art Development Center és az Associação Cultural Videobrasil által kiírt rezidens programot, aminek eredményeként 2018-ban 2 hónapig részt vehet a programban, São Paulóban.

További információ

A Molnár Ani Galéria 2018-ban is részt vett az ArtBrussels nemzetközi kortárs művészeti vásáron Brüsszelben. A galéria Ember Sári, Radenko Milak & Roman Uranjek alkotásait állította ki.

További információ

Marge Monko is részt vett a március 10-én induló Innsbruck International Biennálén. A Melanie Bonajoval közös kiállítása a Neue Galerie-ben volt látható.

További információ

Waliczky Tamás ‘Cameras’ című egyéni kiállítása 2018. február 9-én nyílt Hong Kongban, a School of Creative Media, City University of Hong Kong galériájában.

További információ

Haász István munkája is látható volt a Talált Geometria című csoportos kiállításon az Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017. november 22-én nyílit meg és március 1-ig volt látható.

Kurátorok: Bálványos Levente, Benedek Barna, Haász István, Maurer Dóra.

További információk

Pinczehelyi Sándor és Ember Sári, a Herczeg Klára-díj szenior és junior díjazottjainak közös kiállítása a díjátadóval egybe kötve januárban került megrendezésre a Labor Bp-ben.

További információ

Marge Monko egyéni kiállítása, melynek címe Stones Against Diamonds, Diamonds Against Stones 2018. január 11-én nyílt meg a Tallinn City Galériában. A kiállítás kurátora Evelien Bracke.

További információ

Benczúr Emese flash című egyéni kiállítása 2018. január 21-én nyílt meg a Labor Bp galériában. A kiállítás február 2-ig volt látható.

További információ

Haász István és  Benczúr Emese munkája is megtekinthető volt az Art Quarter Budapest kiállítóterében a „A sötétség nem tart örökké – Legyen világosság” című csoportos kiállításon, ami január 21-ig volt látható.

További információ

Haász István is kiállított a Kunstraum Roy csoportos kiállításán, ami 2017. december 3-án nyílt Kunnersdorfban, Németországban.

Waliczky Tamás munkája is látható volt a ’A jelen képlete – Digitális bennszülöttek, digitális bevándorlók’ című csoportos kiállításon a New Budapest Gallery-ben. A kiállítás december 2-án nyílt.

További információ

Ember Sári a Molnár Ani Galéria standján bemutatott installációja megnyerte a fiatal művészeknek járó Campari Award díját az Artissimán, Torinóban. A művész jövőre egyéni kiállítással szerepelhet a Campari Múzeumban, Milánóban.

További információk

A Molnár Ani Galéria 2017-ben is részt vett az Artissima művészeti vásáron Torinóban. A galéria Ember Sári, Farkas Dénes, és Waliczky Tamás alkotásait állította ki.

2017. november 3-5.

További információ

Forgács Péter filmje is megtekinthető volt a  Pedagógiai partizánakció(k) című csoportos kiállításon a  Der Punktban az Off biennale keretén belül. A kiállítás október 29-ig volt látogatható.

További információ

Ember Sári kiállítása, A távolság íze 2017. október 1-én fél hétkor nyílt az Intoart -contemporary gallery-ben, az OFF-Biennále Budapest részeként. A kiállítás 2017. október 28-ig volt látható.

További információ

Az Off-Biennale keretén belül október 2-án este este 7-kor nyílt a Minta – Játéktervek csoportos kiállítás a Három Hét Galériában, ahol Háasz István munkáját is megtekinthették.

További információ

Marge Monko munkája is látható volt a It Won’t Be Long Now, Comrades! című csoportos kiállításon, ami 2017. szeptember 14-én nyílt a Framer Framed-ben.

A kiállítás kurátorai Katia Krupennikova és Inga Lāce.

További információ

A galéria 2017-ben is részt vett  az Art Market Budapest művészeti vásáron. Kiállított művészek: Ernszt András, Forgács Péter, Haász István, Mátyási Péter, Mayer Éva, Somody Péter, Waliczky Tamás.
2017.10.12-15.

További információ

Ekaterina Shapiro-Obermair With You It Will Be Alright projektje is látható volt a 2017. szeptember 7-én nyílt Birobidzhan csoportos kiállításon, Birobidzsanban, Oroszországban.

További információ

viennacontemporary
A galéria 2017-ben is részt vett  a viennacontemporary bécsi művészeti vásáron. Kiállított művészek: Ember Sári, Haász István, Somody Péter, Vincze Ottó
2017.09.21-09.24.

2017. szeptember 7-én nyílt Benczúr Emese és Emőke Vargová közös kiállítása PERTU N° 12 címmel a Galéria umenia Ernesta Zmetáka v Nových Zámkoch-ban, Ékesújváron, Szlovákiában.

További információ

2017. szeptember 13-tól látható volt Alan Sonfist Island of Paradise című úszó land art projektje Parco dei Renai di Signa parkban, Firenzében.

Benczúr Emese munkája is látható volt a Luther 500 című csoportos kiállításon, ami 2017. augusztus 19-én, 18 órakor nyilik a Ladocsy Műterem-Galériában.

További információ

A Somorjai Nemzetközi Művésztelepet 2017. augusztus 11 és 20 között rendezik meg. A művésztelep szervezője és kurátora Mayer Éva, akinek munkája is megtekinthető az augusztus 29-én tartott kiálltásmegnyitón.

További információ

Marge Monko munkája is megtalálható a Samos szigetén található Summer of Love című csoportos kiállításon. A kiállítás kurátora Katerina Gregos.

További információ

Haász István munkája is szerepel a Geometrikus generációk című csoportos kiállításon. A megnyitó 2017 július 20-án, este 7 órakor lesz a Fugaban.

További információ

2017. július 18-től Tamas Waliczky munkája is látható volt a Children’s Tale? című csoportos kiállításon a brüsszeli iMAL Centerben. A kiállítás kurátora Zsolt Kozma a Reports from badlands project alapítója.

További információ

Ember Sári munkája is megtekinthető volt a 2017 június 24-én nyíló Gyermek a Magyar képzőművészetben című csoportos kiállításon, a füredi Vaszary Galériában. A kiállítás kurátorai, Révész Emese és Attila Rum

További információ

Haász István munkája is látható az OSAS csoportos kiállításon, amely az OSAS COME BACK címet viseli, a Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017 június 22-én nyílik, a megnyitó beszédet Beke László mondja.

További információ

Ekaterina Shapiro-Obermair és Wolfgang Obermair helyspecifikus installációja is megtekintető volt a 2017. június 7-én nyíló Maieutics című csoportos kiállításon a bécsi FLUC-ban. A kiállítás kurátora Gerlind Zeilner.

További információ

Vincze Ottó River-pool című installációja helyet kapott Velencében, a Canale della Giudecca vizén.

Ember Sári munkája is megtekinthető volt a 2017. június 23-án nyílt Abstract Hungary című csoportos kiállításon a grazi Künstlerhausban. A kiállítás, melynek kurátorai Sandro Droschl és Fenyvesi Áron, 2017. Szeptember 7-ig volt látható.

További információ

Örömmel tudatjuk, hogy Ekaterina Shapiro-Obermair elnyerte Taxispalais Kunsthalle Tirol grafikai díjának második helyét.

Benczúr Emese munkája is látható a Belső Kert című csoportos kiállításon A tárlat, aminek kurátorai Sárvári Zita és Fenyvesi Áron 2017. június 15-én nyílik.

További információ

Az autizmus mint metafora című csoportos kiállításon Benczúr Emese munkája is látható a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. A kiállítást Mélyi József nyitja meg 2017. Június 10-én, este hét órakor.

További információ

Benczúr Emese munkája is szerepel a „Másodlat” című csoportos kiállításon a Budapest Galériaban. A tárlat amelynek kurátorai Szabics Ágnes  és Szegedy-Maszák Zsusanna, 2017 június 13-án, este hat órakor nyílik.

További információ

Somody Péter munkája is megtekinthető volt a Színerő VIII.: Konstrukció – Szín – Dinamizmus című csoportos kiállításon, a pécsi Zsolnay Negyedben. A tárlat 2017. Julius 7-ig volt látható.

További információ

Benczúr Emese munkája is megtekinthető volt a 2017. május 9-én, este hétkor nyíló Text Tour című csoportos kiállításon, az art quarter Budapest Project Space-ben.

További információ

Waliczky Tamás munkája is megtekinthető volt a brüsszeli Brass’ Art Digitaal Café-ban megrendezett Children’s Tale? című csoportos kiállításon. A tárlat, aminek kurátora Kozma Zsolt volt, 2017 Június 7-én, este hat órakor nyílt.

További információ

Gálhidy Péter Vízér című egyéni kiállítása 2017. május 13-án este hatkor nyílt a Szolnoki Művésztelep KERT Galériájában. A kiállítást  Kapócsy Anna nyitotta meg.

További információ

2017. április 21-én nyílt Farkas Dénes egyéni kiállítása az EKKM, Észt Kortárs Művészeti Múzeumban, Tallinnban. A kiállítás kurátora Ingrid Ruudi volt.

További információ

A Molnár Ani Galéria támogatásával a CHANGE-CHANGE bemutatta Kato Six belga művész első budapesti önálló kiállítását. A kiállítás 2017. május 5. és 27. között volt megtekinthető az Eleven Blokkban.

További információ

2017. május 3-án, nyílt Háasz István és Reinhard Roy Képek – Objektek  című közös kiállítása, a Három Hét Galériában. A kiállítást Imre Györgyi, művészettörténész nyitotta meg.

További információ

2017. május 16-án, este 6 órakor nyílt Ember Sári és Szemző Zsófia Por meg pára című közös kiállítása, a Labor Bpben. A kiállítás kurátora Szalai Bori.

További információ

Ember Sári munkája is megtekinthető volt a 2017. március 30-án, este hat órakor nyíló Istax című csoportos kiállításon a Deák Erika Galériában. A tárlat 2017. Április 29-ig volt látható.

ArtBrussels

A galéria 2017-ben is részt vett  az ArtBrussels nemzetközi művészeti vásáron. Kiállított művészek: Benczúr Emese, Frakas Dénes, Forgács Péter és Haász István
2017.04.21-04.23.

www.artbrussels.com

2017. április 21. és 22. között Marge Monko Dear D című videó munkáját vetítették a Kiasma-ban, a ARS17 csoportos kiállítás keretén belül.

További információ

A 2017. március 31-én, a hoast-ban nyíló Silly Symphony című csoportos kiállításon Ekaterina Shapiro-Obermair munkája is megtekinthető. A kiállítás 2017. április 6-ig tart nyitva.

Forgács Péter Dunai Exodus című munkája is megtekinthető a Mentés másként… – Mi marad az újmédia-művészetből? című csoportos kiállításon a budapesti Ludwig Múzeumban. A kiállítás kurátorai: Kónya Béla Tamás és Peternák Miklós.

2017.02.23-03.26.

Vincze Ottó munkája is látható a dolce geo című csoportos kiállításon az Art+Text galériában. A kiállítás kurátora: Rieder Gábor

2017.02.24-03.17.

Benczúr Emese is részt vesz a müncheni Kunstpavillonban megrendezett ‘tog_ther!’ című csoportos kiállításon. A tárlat 2017. március 8. és 12. között tart nyitva.

Január 15-én nyílik Katrin Kamrau és Marge Monko közös kiállítása, melynek címe Gevaert As Image a FOMU Antwerp-ben. A kiállítás a Braakland fesztivál része, melynek célja, hogy felfedje a fotográfia sokszínűségét és felhívja a figyelmet a művész és a közönség között történő dialógusokra.  A kiállítás január 28-ig tekinthető meg.

Cseke Szilárd munkája is megtalálható a 2016. november 25-én nyíló Oltre Roma című csoportos kiállításon. A kiállítás megtekinthető a római Galleria dell’ Accademia d’Ungheria-ban, január 13-ig.

További információ: www.facebook.com

Mayer Éva munkái is megtekinthetőek a Bevésődés című csoportos kiállításon, ami 2016. november 16-tól, 2017. január 15-ig tart nyitva, a debreceni MODEM-ben.

További információ: www.modemart.hu

Forgács Péter munkái megtekinthetőek, a 2016. november 30-án kezdődő Absolute Time or Materialization of Cinematic Body című vetítés sorozaton, a szöuli Kortárs és Modern Művészeti Múzeumban. A vetítések a Reconstruction of Story esemény sorozat harmadik részét képezik, ami 2017. Január 8-ig tart.

További inormáció: www.mmca.go.kr

2016 október 18-án nyílik Cseke Szilárd egyéni kiállítás, Gone Too Far a floridai Boca Raton Múzeumban.
A kiállítás megtekinthető: 2016.10.18-2017.01.08.

További információ: www.bocamuseum.org 

Mátyási Péter elnyert az Országos Rajztriennálén egyik nagydíját, 2016 november 19-én.