luther, 500
Benczúr Emese munkája is látható a Luther 500 című csoportos kiállításon, ami 2017. augusztus 19-én, 18 órakor nyilik a Ladocsy Műterem-Galériában.
mayer_somorja

A Somorjai Nemzetközi Művésztelepet 2017. augusztus 11 és 20 között rendezik meg. A művésztelep szervezője és kurátora Mayer Éva, akinek munkája is megtekinthető az augusztus 29-én tartott kiálltásmegnyitón.

További információ

marge_sol

Marge Monko munkája is megtalálható a Samos szigetén található Summer of Love című csoportos kiállításon. A kiállítás kurátora Katerina Gregos.

További információ

haasz_gg

Haász István munkája is szerepel a Geometrikus generációk című csoportos kiállításon. A megnyitó 2017 július 20-án, este 7 órakor lesz a Fugaban.

További információ

waliczky_201705

2017. július 18-től Tamas Waliczky munkája is látható a Children’s Tale? című csoportos kiállításon a brüsszeli iMAL Centerben. A kiállítás kurátora Zsolt Kozma a Reports from badlands project alapítója.

További információ

sari_gyerek

Ember Sári munkája is megtekinthető a 2017 június 24-én nyíló Gyermek a Magyar képzőművészetben című csoportos kiállításon, a füredi Vaszary Galériában. A kiállítás kurátorai, Révész Emese és Attila Rum

További információ

haasz_osas

Haász István munkája is látható az OSAS csoportos kiállításon, amely az OSAS COME BACK címet viseli, a Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017 június 22-én nyílik, a megnyitó beszédet Beke László mondja.

További információ

sari_abstract

Ember Sári munkája is megtekinthető a 2017. június 23-án nyíló Abstract Hungary című csoportos kiállításon a grazi Künstlerhausban. A kiállítás, melynek kurátorai Sandro Droschl és Fenyvesi Áron, 2017. Szeptember 7-ig látható.

További információ

eso_fluc

Ekaterina Shapiro-Obermair és Wolfgang Obermair helyspecifikus installációja is megtekintető a 2017. június 7-én nyíló Maieutics című csoportos kiállításon a bécsi FLUC-ban. A kiállítás kurátora Gerlind Zeilner.

További információ

eso_dij

Örömmel tudatjuk, hogy Ekaterina Shapiro-Obermair elnyerte Taxispalais Kunsthalle Tirol grafikai díjának második helyét.

emese_belso

Benczúr Emese munkája is látható a Belső Kert című csoportos kiállításon A tárlat, aminek kurátorai Sárvári Zita és Fenyvesi Áron 2017. június 15-én nyílik.

További információ

emese_aut

Az autizmus mint metafora című csoportos kiállításon Benczúr Emese munkája is látható a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. A kiállítást Mélyi József nyitja meg 2017. Június 10-én, este hét órakor.

További információ

marge_201715

Marge Monko elnyerte az Estonian Contemporary Art Development Center és az Associação Cultural Videobrasil által kiírt rezidens programot, aminek eredményeként 2018-ban 2 hónapig részt vehet a programban, São Paulóban.

További információ

otto_201705

Vincze Ottó River-pool című installációja helyet kapott Velencében, a Canale della Giudecca vizén.