sari_gyerek

Ember Sári munkája is megtekinthető a 2017 június 24-én nyíló Gyermek a Magyar képzőművészetben című csoportos kiállításon, a füredi Vaszary Galériában. A kiállítás kurátorai, Révész Emese és Attila Rum

További információ

haasz_osas

Haász István munkája is látható az OSAS csoportos kiállításon, amely az OSAS COME BACK címet viseli, a Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017 június 22-én nyílik, a megnyitó beszédet Beke László mondja.

További információ

sari_abstract

Ember Sári munkája is megtekinthető a 2017. június 23-án nyíló Abstract Hungary című csoportos kiállításon a grazi Künstlerhausban. A kiállítás, melynek kurátorai Sandro Droschl és Fenyvesi Áron, 2017. Szeptember 7-ig látható.

További információ

eso_fluc

Ekaterina Shapiro-Obermair és Wolfgang Obermair helyspecifikus installációja is megtekintető a 2017. június 7-én nyíló Maieutics című csoportos kiállításon a bécsi FLUC-ban. A kiállítás kurátora Gerlind Zeilner.

További információ

eso_dij

Örömmel tudatjuk, hogy Ekaterina Shapiro-Obermair elnyerte Taxispalais Kunsthalle Tirol grafikai díjának második helyét.

emese_belso

Benczúr Emese munkája is látható a Belső Kert című csoportos kiállításon A tárlat, aminek kurátorai Sárvári Zita és Fenyvesi Áron 2017. június 15-én nyílik.

További információ

emese

Benczúr Emese munkája is szerepel a „Másodlat” című csoportos kiállításon a Budapest Galériaban. A tárlat amelynek kurátorai Szabics Ágnes  és Szegedy-Maszák Zsusanna, 2017 június 13-án, este hat órakor nyílik.

További információ

emese_aut

Az autizmus mint metafora című csoportos kiállításon Benczúr Emese munkája is látható a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. A kiállítást Mélyi József nyitja meg 2017. Június 10-én, este hét órakor.

További információ

marge_201715

Marge Monko elnyerte az Estonian Contemporary Art Development Center és az Associação Cultural Videobrasil által kiírt rezidens programot, aminek eredményeként 2018-ban 2 hónapig részt vehet a programban, São Paulóban.

További információ

otto_201705

Vincze Ottó River-pool című installációja helyet kapott Velencében, a Canale della Giudecca vizén.

emese

Benczúr Emese munkája is megtekinthető a 2017. május 9-én, este hétkor nyíló Text Tour című csoportos kiállításon, az art quarter budapest Project Space-ben. A kiállítása június 11-ig látható.

További információ

galhidy_h_1

Gálhidy Péter Vízér című egyéni kiállítása 2017. május 13-án este hatkor nyílik a Szolnoki Művésztelep KERT Galériájában. A kiállítást, amit Kapócsy Anna nyit meg, 2017 június 20-ig látogathatják az érdeklődők.

További információ