A Molnár Ani Galéria idén is részt vesz az Artissima művészeti vásáron Torinóban. A galéria Ember Sári, Farkas Dénes, és Waliczky Tamás alkotásait állítja ki.

2017. november 3-5.

További információ

Marge Monko munkája is látható a It Won’t Be Long Now, Comrades! című csoportos kiállításon, ami 2017. szeptember 14-én nyílik a Framer Framed-ben.

A kiállítás kurátorai Katia Krupennikova és Inga Lāce.

További információ

A galéria 2017-ben is részt vesz  az Art Market Budapest művészeti vásáron. Kiállított művészek: Ernszt András, Forgács Péter, Haász István, Mátyási Péter, Mayer Éva, Somody Péter, Waliczky Tamás.
2017.10.12-15.

További információ

Ekaterina Shapiro-Obermair With You It Will Be Alright projektje is látható a 2017. szeptember 7-én nyíló Birobidzhan csoportos kiállításon, Birobidzsanban, Oroszországban.

További információ

2017. szeptember 7-én nyílik Benczúr Emese és Emőke Vargová közös kiállítása PERTU N° 12 címmel a Galéria umenia Ernesta Zmetáka v Nových Zámkoch-ban, Ékesújváron, Szlovákiában.

További információ

viennacontemporary
A galéria 2017-ben is részt vesz  a viennacontemporary bécsi művészeti vásáron. Kiállított művészek: Ember Sári, Haász István, Somody Péter, Vincze Ottó
2017.09.21-04.24.

2017. szeptember 13-tól látható Alan Sonfist Island of Paradise című úszó land art projektje Parco dei Renai di Signa parkban, Firenzében.

Benczúr Emese munkája is látható a Luther 500 című csoportos kiállításon, ami 2017. augusztus 19-én, 18 órakor nyilik a Ladocsy Műterem-Galériában.

További információ

A Somorjai Nemzetközi Művésztelepet 2017. augusztus 11 és 20 között rendezik meg. A művésztelep szervezője és kurátora Mayer Éva, akinek munkája is megtekinthető az augusztus 29-én tartott kiálltásmegnyitón.

További információ

Marge Monko munkája is megtalálható a Samos szigetén található Summer of Love című csoportos kiállításon. A kiállítás kurátora Katerina Gregos.

További információ

Haász István munkája is szerepel a Geometrikus generációk című csoportos kiállításon. A megnyitó 2017 július 20-án, este 7 órakor lesz a Fugaban.

További információ

2017. július 18-től Tamas Waliczky munkája is látható a Children’s Tale? című csoportos kiállításon a brüsszeli iMAL Centerben. A kiállítás kurátora Zsolt Kozma a Reports from badlands project alapítója.

További információ

Ember Sári munkája is megtekinthető a 2017 június 24-én nyíló Gyermek a Magyar képzőművészetben című csoportos kiállításon, a füredi Vaszary Galériában. A kiállítás kurátorai, Révész Emese és Attila Rum

További információ

Haász István munkája is látható az OSAS csoportos kiállításon, amely az OSAS COME BACK címet viseli, a Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017 június 22-én nyílik, a megnyitó beszédet Beke László mondja.

További információ

Ekaterina Shapiro-Obermair és Wolfgang Obermair helyspecifikus installációja is megtekintető a 2017. június 7-én nyíló Maieutics című csoportos kiállításon a bécsi FLUC-ban. A kiállítás kurátora Gerlind Zeilner.

További információ

Marge Monko elnyerte az Estonian Contemporary Art Development Center és az Associação Cultural Videobrasil által kiírt rezidens programot, aminek eredményeként 2018-ban 2 hónapig részt vehet a programban, São Paulóban.

További információ

Vincze Ottó River-pool című installációja helyet kapott Velencében, a Canale della Giudecca vizén.