A Molnár Ani Galéria idén is részt vesz a  Budapest Art Week-en Marge Monko Women of the World Raise Your Right Hand című egyéni kiállításával. Az esemény április 17 és 22 között lesz.

További információ

Ember Sári munkái is megtekinthetőek a március 23-án nyíló csoportos kiállításon a Trafó Galériában. A dolgok akarata című kiállítás kurátora Szalai Borbála.

További információ

Idén is részt vesz a Molnár Ani Galéria a 2018. február 28. és április 20. között megrendezett Budapest Fotó Fesztiválon, ahol Farkas Dénes Látható sötétség és Marge Monko Women of the World Raise Your Right Hand című kiállítását láthatják a látogatók.

További információ

Marge Monko is részt vesz a március 10-én induló Innsbruck International Biennálén. A Melanie Bonajoval közös kiállítása a Neue Galerie-ben látható.

További információ

Somody Péter Szem szerint című egyéni kiállítása a Paksi Képtárban, 2018 február 16-án nyílik, hat órakor. A tárlat 2018. április 22-ig tekinthető meg.

További információ

A Molnár Ani Galéria idén is részt vesz az ArtBrussels nemzetközi kortárs művészeti vásáron Brüsszelben. A galéria Ember Sári, Radenko Milak & Roman Uranjek alkotásait állítja ki.

2018. április 19-22.

További információ

Marge Monko elnyerte az Estonian Contemporary Art Development Center és az Associação Cultural Videobrasil által kiírt rezidens programot, aminek eredményeként 2018-ban 2 hónapig részt vehet a programban, São Paulóban.

További információ