Örömmel adjuk hírül, hogy a Molnár Ani Galéria által képviselt Wolksky András festőművész Véletlen konstelláció I. című alkotása bekerült a MACBA (Museum of Contemporary Art Buenos Aires) gyűjteményébe. 
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál
2022. május 26 – 28
 
A Műtárgyak Éjszakája Fesztivál programjaként 2022. május 27-én pénteken Zsikla Mónika e-rolleres galériatúrát vezet majd, melynek keretében Carlos Aires ‘Cry Me A River ‘ című egyéni kiállítását is bemutatja az érdeklődőknek.
 
Örömmel adjuk hírül, hogy a Molnár Ani Galéria 2022. április 28. és május 1. között részt vesz az Art Brussels nemzetközi kortárs művészeti vásáron, ahol ezúttal Asztalos Zsolt és Radenko Milak műveiből mutatunk be válogatást.
 
Együttműködő partner: Liszt Intézet Brüsszel
Budapest Photofestival 2022
2022. március 25. – május 8
 
A Molnár Ani Galéria részt vesz a 2022-es Budapest Fotófesztiválon, melynek hivatalos programjában a galéria aktuális kiállítása, Carlos Aires ‘Cry Me A River’ című egyéni tárlata is szerepel.
A Molnár Ani Galéria részt vesz az Art and Antique művészeti vásáron, amely március 3–6. között zajlik a Bálnában.
 
Standunkon többek között különleges, eddig nem látott 1970-es évekbeli papírműveket mutatunk be Konok Tamástól (1930–2020), a magyar és európai absztrakt festészet kiemelkedő képviselőjétől.
A Molnár Ani Galéria részt vesz az Art and Antique művészeti vásáron, amely március 3–6. között zajlik a Bálnában.
 
Standunkon többek között különleges, eddig nem látott 1970-es évekbeli papírműveket mutatunk be Konok Tamástól (1930–2020), a magyar és európai absztrakt festészet kiemelkedő képviselőjétől.
A Molnár Ani Galéria standja a 2022-es ARCOmadrid (Feria ARCO) nemzetközi művészeti vásáron, amely február 23 – 27. között látogatható Madridban.
A galéria Benczúr Emese, Tina Gverović és Fábián Erika műveiből mutat be kurátori válogatást.
 
KARÁCSONYI KÉPLET
 
2021. december 8–23. között 20 kortárs művész alkotásait kínáljuk különleges áron a Molnár Ani Galériában. Tekintse meg erre az alkalomra készített válogatásunkat a galéria műtárgyraktárában, amely az ünnepi vásár időtartama alatt szabadon látogatható lesz. Válasszon egyedi és különleges ajándékot a galériánk által képviselt művészek alkotásaiból, ünnepelje velünk a kortárs karácsonyt!
 
A válogatást tartalmazó katalógus elérhető az alábbi linken: https://en.calameo.com/read/0069504750a21fd9ec838
 
Művészek: Asztalos Zsolt, Benczúr Emese, Csizik Balázs, András Ernszt, Fábián Erika, Farkas Dénes, Forgacs Peter, Tina Gverovic, Haász István, Hámos Gusztáv, Konok Tamás, Marafkó Bence,Mátyási Péter, Mayer Éva, Roman Uranjek, Sági Gyula, Somody Péter, Vincze Ottó, Waliczky Tamás, Wolsky András
 
Helyszín: Molnár Ani Galéria (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 36.)
  • Oszlop szerkesztése
 
 
Örömmel tudatjuk, hogy a Molnár Ani Galéria idén is részt vesz a LOOP Barcelona nemzetközi művészeti vásáron, ahol ez alkalommal Hámos Gusztáv és Katja Pratschke “Kötél” című videóját mutatja be. Az alkotást a LOOP szervezői a vásár kiemelt művei közé választották, november 17-én a művészek a vásár különleges programjaként egy beszélgetés keretében is ismertetik a videót.
 
Az ezredforduló óta együtt dolgozó alkotópáros az álló- és mozgókép viszonyát, a fotó kinematográfiai kontextusát és a téridő viszonylatba helyezett képet kutatja. A Kötél című művük Ambrose Bierce amerikai polgárháború idején játszódó A Bagoly-folyó című novelláján alapul. A Peyton Farquhar alabamai vasúti hídon való felakasztásának körülményeit mutató állóképek sora egy folyamatos narratívával társul, amelyet Étienne-Jules Marey francia kronofotográfus gondolatait és kísérleteit szemléltető fotószekvenciák szakítanak meg.

A Molnár Ani Galéria idén is részt az Art Market Budapest kortárs művészeti vásáron, amely új helyszínen, a Bálnában kerül megrendezésre. Standunkon különleges válogatást mutatunk be közel 20 művész alkotásaiból.

 
Kiállító művészek/ Exhibited artists:
Zsolt Asztalos, András Ernszt, Erika Fábián, Emese Benczur, , Péter Botos, Balázs Csizik, Forgacs Peter, Gusztáv Hámos, Tamás Konok, Glass Ingo, Bence Marafkó, Mátyási Péter, Radenko Milak & Roman Uranjek, Gyula Sági, Somody Péter, Tamas Waliczky, András Wolsky, Rita Ernst, Farkas Dénes
Haász István Nagyítás című önálló kiállítása július 14-én nyílik Szentendrén, a Ferenczy Múzeumi CentrumVajda Múzeum IKON Kiállítótérben.
 
A kiállítást megnyitja: Bodnár Zoltán műgyűjtő
Látogatható: 2021. 07.15. – 08.28.

A Molnár Ani Galéria részt vesz a 2021-es ARCOmadrid nemzetközi kortárs művészeti vásáron. A galéria Konok Tamás, a geometrikus absztrakt festészet egyik legjelentősebb, nemzetközileg is elismert magyar alkotójának önálló kiállításával fog szerepelni a vásáron.

 

Konok Tamás, a magyar geometrikus absztrakció doyen-je, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert alkotó. Az ARCOmadrid vásárra készült különleges válogatás célja, hogy Konok erőteljes életművének korai, érett, valamint legújabb korszakát is bemutassa, az 1970-es évektől, egészen a közelmúltban készült alkotásokig.

 

Az ARCOmadrid július 7–11-én kerül megrendezésre az IFEMA – Feria de Madrid (Av. Partenón 5, 28042 Madrid) pavilonjaiban.
Reméljük találkozhatunk a 7A06-os számú standnál!

Kapcsolat a vásáron:
Molnár Annamária: +36 30 212 80 80, info@molnaranigaleria.hu

 

A Kortárs Galériák Egyesülete 2021. június 18-19-20-án, hetedszer rendezi meg a Gallery Weekend Budapest (GWB) rendezvénysorozatot, a hazai kortárs képzőművészet fesztiválját.

A Molnár Ani Galéria A GWB hétvégéjén szombaton és vasárnap is 12-18 óra közötti nyitva tartással várja az érdeklődőket Hámos Gusztáv és Katja Pratschke Construction című kiállítására.

A GWB minden napján vezetett túrák indulnak több galéria érintésével, 12 és 16 órai kezdettel, melynek keretében tárlatvezetésekkel várjuk az érdeklődőket! 

További információ és regisztráció: https://www.galleryweekendbudapest.com/

 

Vers l’infini – Konok Tamás életmű kiállítása a Ludwig Múzeumban
A kiállítás megtekinthető 2020. január 12. – 2021. március 14. között a Ludwig Múzeumban. Konok Tamás festőművész 90. születésnapját a Ludwig Múzeum nagyszabású életmű-kiállítással készült megünnepelni. A rendkívüli helyzet miatt a tárlatot szeptemberről decemberre halasztották, és a tervezett 2020. december 10-i megnyitóra a falakra került Konok Tamás több mint száz alkotása. A válogatás azonban a legutóbbi járványügyi intézkedések miatt nem nyithat ki, leghamarabb január 12-től lesz látogatható.

 

2020. November 27-én nyílt meg Asztalos Zsolt, a galéria által képviselt művész egyéni kiállítása a Kiscelli Múzeum – Fővárosi Képtár templomterében. Az Emlékmodellek című kiállítás, melynek kurátora Boros Lili művészettörténész, az egyéni emlékezést állítja előtérbe két nagyszabású installáción keresztül. Az Emlékezés című videóinstalláció a hang nélküli visszaemlékezést, a több mint 40 darabból álló, Emlékmodellek című tárgyinstalláció pedig a szubjektív emlékezést és annak tudományos – kognitív pszichológia és emlékezetkutatás felőli – feldolgozását vizsgálja.

Tekintettel a járványügyi korlátozásokra, a kiállításmegnyitó virtuális térben került megrendezésre, és a kiállítás maga a korlátozások feloldása után lesz majd látogatható.

Sine loco et anno – a galéria által képviselt Konok Tamás ma hajnalban tér- és idő nélküli szférába távozott. Koncepciózus, professzionális alkotói tevékenysége, intellektusa és személyisége pótolhatatlan hiányt jelent. Művészete megkerülhetetlen a magyar és európai geometrikus absztrakt festészet történetében, síkra és vékony vonalra épülő képszerkezete egyedi, csak rá jellemző hangot kölcsönöz művészetének. Tevékenysége a fiatal festők generációinak mintaadó volt.

Tamás felejthetetlen személyiségének emlékét örökre megőrizzük. 


Isten nyugosztalja!

A Molnár Ani Galéria idén is részt vesz a Budapest Art Week-en október 16-22 között. A program keretében október 17-én, szombaton 10:00-18:00 óra között is látogatható Bernáth Dániel és Csizik Balázs Geotaxis című kiállítása. Október 16-án 18 órától az egyik kiállító művész, Csizik Balázs tart tárlatvezetést.

 

Továbbá október 22-én a Molnár Ani Galéria is helyszínként szerepel a BAW Pesti Bestiák galériatúrán.

 

További információ

Az Autistic Art Alapítvány egyedülálló kulturális kezdeményezést indít, melynek eredményeképpen kortárs művészek, illetve autista fiatalok munkái is kalapács alá kerülnek egy rendhagyó online aukció keretein belül.

 

Galériánk művészei közül Ember Sári, Haász István és Wolsky András vesz részt az aukción egy-egy alkotással.

 

További információ

Örömmel tudatjuk, hogy a Molnár Ani Galéria kiállít az Art Brussels online platformján, amely mától elérhető az alábbi honlapon. A platform 19 napig lesz látogatható, egészen június 15-ig.

 

Az érdeklődők a galéria művészeinek munkáiból láthatnak különleges, hetente cserélődő válogatást.

 

További információ

Örömmel tudatjuk, hogy a Molnár Ani Galéria részt vesz a not cancelled east x south” című egy hetes, nemzetközi online művészeti eseményen, amelyre 17 kortárs galéria kapott meghívást a dél- és kelet-európai régióból.

Az esemény május 12-én 10 órakor indul, a weboldal május 12. és 18. között lesz elérhető, amelyen az online kiállításokon felül minden nap különböző élő tartalmak, közvetítések, beszélgetések és tárlatvezetések is megtekinthetőek lesznek. A galéria online felületén Asztalos Zsoltképzőművészt mutatja be.

További információ

A Molnár Ani Galéria is szerepel a február 28. és április 20. között megrendezésre kerülő Budapest FotóFesztivál helyszínei között Asztalos Zsolt My Art című kiállításával.

 

További információ

A Molnár Ani Galéria idén is részt vesz a Gallery Weekend Budapesten március 7-8. között. Ennek keretében rendkívüli nyitvatartással várjuk látogatóinkat 11:00-18:00 óra között vasárnap is Asztalos Zsolt My Art című kiállításán, amelyen március 8-án 16 órától maga a művész tart tárlatvezetést.

 

További információ

Örömmel tudatjuk, hogy Konok Tamást, a geometrikus absztrakt művészet egyik legjelentősebb, nemzetközileg elismert magyar alkotóját a Molnár Ani Galéria képviseli.

 

További információ

Waliczky Tamás Kamerák – Képzelt kamerák és más optikai eszközök című projektje képviseli Magyarországot a 58. Velencei Képzőművészeti Biennálén 2019-ben.

További információ

A Molnár Ani Galéria idén is részt vesz a LOOP Barcelona nemetközi vásáron, ahol Forgács Péter Méreg című videóját mutatja be. A vásár 2018. november 21 és 22 között látogatható.

További információ

A Molnár Ani Galéria részt vesz az ARCOmadrid nemzetközi művészeti vásáron 2019 február 27-március 3 között. Kiállított művészek: Carlos Aires, Farkas Dénes, Tina Gverović, Haász István.

További információ

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy a jelenleg zajló LOOP Barcelonán, a világ egyik legfontosabb videóművészeti fesztiválján és vásárán, a galéria által bemutatott mű, Forgács Péter videója nyerte el az ‘Acquisition Award 2018’ díjat.

További információ

„Nemzetközi kontextusban”, 10 éves a Molnár Ani Galéria. Seres Szilvia interjúja Molnár Annamáriával a Műértő decemberi számában olvasható.

A cikk itt olvasható

A Molnár Ani Galéria is részt vett az Art Brussels művészeti vásáron, amely április 25. és 28. között került megrendezésre. Kiállított művészek: Csutak Magda és Waliczky Tamás

További információ

A Molnár Ani Galéria örömmel és büszkén tudatja, hogy a galéria művésze, Waliczky Tamás Képzelt kamerák című projektje képviseli Magyarországot az 58. Velencei Képzőművészeti Biennálén 2019-ben.

 

Megnyitó: 2019. május 9­-én, csütörtökön, 11.30 órakor
Helyszín: Magyar Pavilon, Giardini della Biennale, Velence
Kurátor: Szegedy-Maszák Zsuzsanna, művészettörténész
Megnyitja: Jeffrey Shaw, újmédia művész
Megtekinthető: 2019. május 11. – november 24.

 

További információ

A Molnár Ani Galéria örömmel és büszkén tudatja, hogy a Leopold Bloom Képzőművészeti Díj győztese 2019-ben Ember Sári, a galéria művésze.

 

A 2019-es nemzetközi zsűri tagjai Dr. Paul O’Neill ír származású kurátor, művész, író és oktató, Gabriela Kotiková Prágában élő művészettörténész és kurátor és Noor Mertens jelenleg Németországban élő kurátor és író voltak.

 

A nyertes művész munkásságának elismeréseként 10.000 euró értékű díjat kap, amely segíti egy nemzetközi kiállításának létrejöttét. A jutalmat Ember Sári is egy külföldi kiállításra és az ahhoz kapcsolódó költségek biztosítására fogja fordítani. A díj döntőseinek kiállítása 2019. augusztus 25-ig megtekinthető a Ludwig Múzeumban.

 

További információ

Waliczky Tamás is szerepel a Prima Primissima Díj 2019-es jelöltjei között, a Magyar képzőművészet kategóriában Waliczky mellett Bak Imrét és Lovas Ilonát jelölték a díjra.

A jelöltek listáján a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői szerepelnek. A Prima Primissima Díj olyan megbecsültségnek örvend, hogy már a jelöltté válás is nagy elismerést jelent. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is harminc díjazottat választanak ki. A magas erkölcsi elismerés mellett összesen 250 millió forintos támogatásban is részesülnek a saját szakterületükön kiválót alkotó díjazottak.

 

További információ

Farkas Dénes When I close my eyes című egyéni kiállítása november 22-én nyílt az észtországi Tartu Művészetek Házában. A kiállítás december 16-ig volt megtekinthető.

További információ

Somody Péternek november 7-től volt látható az Efölött-azalatt című egyéni kiállítása a budapesti Fészek Galériában.

További információ

A Molnár Ani Galéria is részt vett a torinói Artissima művészeti vásáron november 2-4 között. Kiállított művészek: Carlos Aires, Ember Sári, Somody Péter és Haász István.

További információ

Benczúr Emese egyéni kiállítása, amelynek címe Let It Be, 2018. augusztus 17-én nyílt a Modemben, és október 28-ig volt megtekinthető.

További információ

Igor Andjelic szlovén művész munkáival együtt Farkas Dénes és Mátyási Péter munkái is láthatóak voltak a szeptember 11-én, este hét órakor megnyílt csoportos kiállításon a ljubljánai Balassi Intézetben. Az Épített Archívum című kiállítás kurátora Molnár Ani volt.

További információ

Ember Sári munkái is szerepeltek a new yorki Pablo’s Birthday csoportos kiállításán, melynek címe Nothing in Isolation. A kiállítás szeptember 5-én nyílt és október 14-ig volt látható.

További információ

Marge Monko is részt vett a Riga Kortársművészeti Biennálén. A kiállítása 2018. június 2-án nyílt.

További információ

A Molnár Ani Galéria 2018-ban is részt vett a bécsi viennacontemporary művészeti vásáron. A vásár 2018. szeptember 27-30 került megrendezésre.

További információ

Ember Sári egyéni kiállítása, melynek címe Since our stories all sound alike, május 22-én nyílt a milánói Campari Múzeumban. A kiállítás kurátora Ilaria Bonacossa, az Artissima igazgatója volt.

További információ

Mátyási Péter egyéni kiállítása, melynek címe Herbárium június 27-én este hat órakor nyílt meg a B32 Galéria és Kultúrtérben.

További információ

A californiai The Wende Múzeum kiállításán Forgács Péter munkája is látható volt. A kiállítás a magyar vizuális kultúra 1956-89 közötti időszakát bemutatta be.

További információ

Marge Monko is szerepelt a Riga Photomonth csoportos főkiállításán, aminek címe New Chick. A megnyitó 2018. május 9-én este hat órakor kezdődött a Riga Congress Centerben.

További információ

Ernszt András egyéni kiállítása 2018. május 11-én este hét órakor nyílt a pécsi Nick Galleryben.

További információ

A Molnár Ani Galéria 2018-ban is részt vett a  Budapest Art Week-en Marge Monko Women of the World Raise Your Right Hand című egyéni kiállításával. Az esemény április 17 és 22 között volt.

További információ

Ember Sári munkái is megtekinthetőek voltak a 2018 március 23-án nyíló csoportos kiállításon a Trafó Galériában. A dolgok akarata című kiállítás kurátora Szalai Borbála.

További információ

A Molnár Ani Galéria a 2018-ban is részt vett a Budapest Fotó Fesztiválon, ahol Farkas Dénes Látható sötétség és Marge Monko Women of the World Raise Your Right Hand című kiállítását láthatták a látogatók.

További információ

Somody Péter Szem szerint című egyéni kiállítása a Paksi Képtárban, 2018 február 16-tól áprili 22-ig volt látható.

További információ

Marge Monko elnyerte az Estonian Contemporary Art Development Center és az Associação Cultural Videobrasil által kiírt rezidens programot, aminek eredményeként 2018-ban 2 hónapig részt vehet a programban, São Paulóban.

További információ

A Molnár Ani Galéria 2018-ban is részt vett az ArtBrussels nemzetközi kortárs művészeti vásáron Brüsszelben. A galéria Ember Sári, Radenko Milak & Roman Uranjek alkotásait állította ki.

További információ

Marge Monko is részt vett a március 10-én induló Innsbruck International Biennálén. A Melanie Bonajoval közös kiállítása a Neue Galerie-ben volt látható.

További információ

Waliczky Tamás ‘Cameras’ című egyéni kiállítása 2018. február 9-én nyílt Hong Kongban, a School of Creative Media, City University of Hong Kong galériájában.

További információ

Haász István munkája is látható volt a Talált Geometria című csoportos kiállításon az Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017. november 22-én nyílit meg és március 1-ig volt látható.

Kurátorok: Bálványos Levente, Benedek Barna, Haász István, Maurer Dóra.

További információk

Pinczehelyi Sándor és Ember Sári, a Herczeg Klára-díj szenior és junior díjazottjainak közös kiállítása a díjátadóval egybe kötve januárban került megrendezésre a Labor Bp-ben.

További információ

Marge Monko egyéni kiállítása, melynek címe Stones Against Diamonds, Diamonds Against Stones 2018. január 11-én nyílt meg a Tallinn City Galériában. A kiállítás kurátora Evelien Bracke.

További információ

Benczúr Emese flash című egyéni kiállítása 2018. január 21-én nyílt meg a Labor Bp galériában. A kiállítás február 2-ig volt látható.

További információ

Haász István és  Benczúr Emese munkája is megtekinthető volt az Art Quarter Budapest kiállítóterében a „A sötétség nem tart örökké – Legyen világosság” című csoportos kiállításon, ami január 21-ig volt látható.

További információ

Haász István is kiállított a Kunstraum Roy csoportos kiállításán, ami 2017. december 3-án nyílt Kunnersdorfban, Németországban.

Waliczky Tamás munkája is látható volt a ’A jelen képlete – Digitális bennszülöttek, digitális bevándorlók’ című csoportos kiállításon a New Budapest Gallery-ben. A kiállítás december 2-án nyílt.

További információ

Ember Sári a Molnár Ani Galéria standján bemutatott installációja megnyerte a fiatal művészeknek járó Campari Award díját az Artissimán, Torinóban. A művész jövőre egyéni kiállítással szerepelhet a Campari Múzeumban, Milánóban.

További információk

A Molnár Ani Galéria 2017-ben is részt vett az Artissima művészeti vásáron Torinóban. A galéria Ember Sári, Farkas Dénes, és Waliczky Tamás alkotásait állította ki.

2017. november 3-5.

További információ

Forgács Péter filmje is megtekinthető volt a  Pedagógiai partizánakció(k) című csoportos kiállításon a  Der Punktban az Off biennale keretén belül. A kiállítás október 29-ig volt látogatható.

További információ

Ember Sári kiállítása, A távolság íze 2017. október 1-én fél hétkor nyílt az Intoart -contemporary gallery-ben, az OFF-Biennále Budapest részeként. A kiállítás 2017. október 28-ig volt látható.

További információ

Az Off-Biennale keretén belül október 2-án este este 7-kor nyílt a Minta – Játéktervek csoportos kiállítás a Három Hét Galériában, ahol Háasz István munkáját is megtekinthették.

További információ

Marge Monko munkája is látható volt a It Won’t Be Long Now, Comrades! című csoportos kiállításon, ami 2017. szeptember 14-én nyílt a Framer Framed-ben.

A kiállítás kurátorai Katia Krupennikova és Inga Lāce.

További információ

A galéria 2017-ben is részt vett  az Art Market Budapest művészeti vásáron. Kiállított művészek: Ernszt András, Forgács Péter, Haász István, Mátyási Péter, Mayer Éva, Somody Péter, Waliczky Tamás.

2017.10.12-15.

További információ

Ekaterina Shapiro-Obermair With You It Will Be Alright projektje is látható volt a 2017. szeptember 7-én nyílt Birobidzhan csoportos kiállításon, Birobidzsanban, Oroszországban.

További információ

viennacontemporary

A galéria 2017-ben is részt vett  a viennacontemporary bécsi művészeti vásáron. Kiállított művészek: Ember Sári, Haász István, Somody Péter, Vincze Ottó
2017.09.21-09.24.

2017. szeptember 7-én nyílt Benczúr Emese és Emőke Vargová közös kiállítása PERTU N° 12 címmel a Galéria umenia Ernesta Zmetáka v Nových Zámkoch-ban, Ékesújváron, Szlovákiában.

További információ

2017. szeptember 13-tól látható volt Alan Sonfist Island of Paradise című úszó land art projektje Parco dei Renai di Signa parkban, Firenzében.

Benczúr Emese munkája is látható volt a Luther 500 című csoportos kiállításon, ami 2017. augusztus 19-én, 18 órakor nyilik a Ladocsy Műterem-Galériában.

További információ

A Somorjai Nemzetközi Művésztelepet 2017. augusztus 11 és 20 között rendezik meg. A művésztelep szervezője és kurátora Mayer Éva, akinek munkája is megtekinthető az augusztus 29-én tartott kiálltásmegnyitón.

További információ

Marge Monko munkája is megtalálható a Samos szigetén található Summer of Love című csoportos kiállításon. A kiállítás kurátora Katerina Gregos.

További információ

Haász István munkája is szerepel a Geometrikus generációk című csoportos kiállításon. A megnyitó 2017 július 20-án, este 7 órakor lesz a Fugaban.

További információ

2017. július 18-től Tamas Waliczky munkája is látható volt a Children’s Tale? című csoportos kiállításon a brüsszeli iMAL Centerben. A kiállítás kurátora Zsolt Kozma a Reports from badlands project alapítója.

További információ

Ember Sári munkája is megtekinthető volt a 2017 június 24-én nyíló Gyermek a Magyar képzőművészetben című csoportos kiállításon, a füredi Vaszary Galériában. A kiállítás kurátorai, Révész Emese és Attila Rum

További információ

Haász István munkája is látható az OSAS csoportos kiállításon, amely az OSAS COME BACK címet viseli, a Vasarely Múzeumban. A kiállítás 2017 június 22-én nyílik, a megnyitó beszédet Beke László mondja.

További információ

Ekaterina Shapiro-Obermair és Wolfgang Obermair helyspecifikus installációja is megtekintető volt a 2017. június 7-én nyíló Maieutics című csoportos kiállításon a bécsi FLUC-ban. A kiállítás kurátora Gerlind Zeilner.

További információ

Vincze Ottó River-pool című installációja helyet kapott Velencében, a Canale della Giudecca vizén.

Ember Sári munkája is megtekinthető volt a 2017. június 23-án nyílt Abstract Hungary című csoportos kiállításon a grazi Künstlerhausban. A kiállítás, melynek kurátorai Sandro Droschl és Fenyvesi Áron, 2017. Szeptember 7-ig volt látható.

További információ

Örömmel tudatjuk, hogy Ekaterina Shapiro-Obermair elnyerte Taxispalais Kunsthalle Tirol grafikai díjának második helyét.

Benczúr Emese munkája is látható a Belső Kert című csoportos kiállításon A tárlat, aminek kurátorai Sárvári Zita és Fenyvesi Áron 2017. június 15-én nyílik.

További információ

Az autizmus mint metafora című csoportos kiállításon Benczúr Emese munkája is látható a dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézetben. A kiállítást Mélyi József nyitja meg 2017. Június 10-én, este hét órakor.

További információ

Benczúr Emese munkája is szerepel a „Másodlat” című csoportos kiállításon a Budapest Galériaban. A tárlat amelynek kurátorai Szabics Ágnes  és Szegedy-Maszák Zsusanna, 2017 június 13-án, este hat órakor nyílik.

További információ

Somody Péter munkája is megtekinthető volt a Színerő VIII.: Konstrukció – Szín – Dinamizmus című csoportos kiállításon, a pécsi Zsolnay Negyedben. A tárlat 2017. Julius 7-ig volt látható.

További információ

Benczúr Emese munkája is megtekinthető volt a 2017. május 9-én, este hétkor nyíló Text Tour című csoportos kiállításon, az art quarter Budapest Project Space-ben.

További információ

Waliczky Tamás munkája is megtekinthető volt a brüsszeli Brass’ Art Digitaal Café-ban megrendezett Children’s Tale? című csoportos kiállításon. A tárlat, aminek kurátora Kozma Zsolt volt, 2017 Június 7-én, este hat órakor nyílt.

További információ

Gálhidy Péter Vízér című egyéni kiállítása 2017. május 13-án este hatkor nyílt a Szolnoki Művésztelep KERT Galériájában. A kiállítást  Kapócsy Anna nyitotta meg.

További információ

2017. április 21-én nyílt Farkas Dénes egyéni kiállítása az EKKM, Észt Kortárs Művészeti Múzeumban, Tallinnban. A kiállítás kurátora Ingrid Ruudi volt.

További információ

A Molnár Ani Galéria támogatásával a CHANGE-CHANGE bemutatta Kato Six belga művész első budapesti önálló kiállítását. A kiállítás 2017. május 5. és 27. között volt megtekinthető az Eleven Blokkban.

További információ

2017. május 3-án, nyílt Háasz István és Reinhard Roy Képek – Objektek  című közös kiállítása, a Három Hét Galériában. A kiállítást Imre Györgyi, művészettörténész nyitotta meg.

További információ

2017. május 16-án, este 6 órakor nyílt Ember Sári és Szemző Zsófia Por meg pára című közös kiállítása, a Labor Bpben. A kiállítás kurátora Szalai Bori.

További információ

Ember Sári munkája is megtekinthető volt a 2017. március 30-án, este hat órakor nyíló Istax című csoportos kiállításon a Deák Erika Galériában. A tárlat 2017. Április 29-ig volt látható.

ArtBrussels

A galéria 2017-ben is részt vett  az ArtBrussels nemzetközi művészeti vásáron. Kiállított művészek: Benczúr Emese, Frakas Dénes, Forgács Péter és Haász István
2017.04.21-04.23.

www.artbrussels.com

2017. április 21. és 22. között Marge Monko Dear D című videó munkáját vetítették a Kiasma-ban, a ARS17 csoportos kiállítás keretén belül.

További információ

A 2017. március 31-én, a hoast-ban nyíló Silly Symphony című csoportos kiállításon Ekaterina Shapiro-Obermair munkája is megtekinthető. A kiállítás 2017. április 6-ig tart nyitva.

Forgács Péter Dunai Exodus című munkája is megtekinthető a Mentés másként… – Mi marad az újmédia-művészetből? című csoportos kiállításon a budapesti Ludwig Múzeumban. A kiállítás kurátorai: Kónya Béla Tamás és Peternák Miklós.

Vincze Ottó munkája is látható a dolce geo című csoportos kiállításon az Art+Text galériában. A kiállítás kurátora: Rieder Gábor

Benczúr Emese is részt vesz a müncheni Kunstpavillonban megrendezett ‘tog_ther!’ című csoportos kiállításon. A tárlat 2017. március 8. és 12. között tart nyitva.

Január 15-én nyílik Katrin Kamrau és Marge Monko közös kiállítása, melynek címe Gevaert As Image a FOMU Antwerp-ben. A kiállítás a Braakland fesztivál része, melynek célja, hogy felfedje a fotográfia sokszínűségét és felhívja a figyelmet a művész és a közönség között történő dialógusokra. A kiállítás január 28-ig tekinthető meg.

Cseke Szilárd munkája is megtalálható a 2016. november 25-én nyíló Oltre Roma című csoportos kiállításon. A kiállítás megtekinthető a római Galleria dell’ Accademia d’Ungheria-ban, január 13-ig.

Mayer Éva munkái is megtekinthetőek a Bevésődés című csoportos kiállításon, ami 2016. november 16-tól, 2017. január 15-ig tart nyitva, a debreceni MODEM-ben.

További információ: www.modemart.hu

Forgács Péter munkái megtekinthetőek, a 2016. november 30-án kezdődő Absolute Time or Materialization of Cinematic Body című vetítés sorozaton, a szöuli Kortárs és Modern Művészeti Múzeumban. A vetítések a Reconstruction of Story esemény sorozat harmadik részét képezik, ami 2017. Január 8-ig tart.

További információ: www.mmca.go.kr

2016 október 18-án nyílik Cseke Szilárd egyéni kiállítás, Gone Too Far a floridai Boca Raton Múzeumban.

A kiállítás megtekinthető: 2016.10.18-2017.01.08.

További információ: www.bocamuseum.org

Mátyási Péter elnyert az Országos Rajztriennálén egyik nagydíját, 2016 november 19-én.